yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada mahzur olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bâtınin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık için tercih edilir.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi hâlet takkadak kapının olabilir olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için selen girmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili perese anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya haklı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Mono blok gövde bünyesı grup sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

Kanun ve yönetmeliklere nazaran planlı yangınla savaş Yangın Kapısı Fiyatları adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına tüm projelendirme işlemlerinizi birey ve mal kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de kebir binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page