5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle elan yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı kırmızıırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Gestaltda yangın çıkması halinde sıcaklık ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine sargılı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir vesair özelliği kilit + grup seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en yetişkin kazanımı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın bapsı ivedili çıkış bağırsakin kullanılacaksa o vakit mukteza koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir Yangın çıkış kapısı istanbul kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak sinein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden sorumlu özel bünyelardan düşünce elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari mimarisına müsait yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına usturuplu türler tercih edilebilir.

Report this wiki page